Stresskompetens en viktig grund till ett sunt självledarskap

Går det att bli stress smart, att utveckla stresskompetens?

Absolut, hjärnan omformar sig hela tiden efter hur vi använder den, vilket innebär att det i princip går att utveckla vilken förmåga som helst.

För att få en väl utvecklad stresskompetens behövs kunskap om hjärnan och nervsystemet, självkännedom om bland annat de personliga drivkrafterna och förmågan att kunna sänka stressnivån när den stigit.

Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa era medarbetare utveckla sin stresskompetens på kursen stressmartare

Ring för mer information

Lilli Sjölund

Mitt namn är Lilli Sjölund och min vision är att höja stresskompetens i svenska företag, utbilda medarbetare och ledare att bli stress smarta så att välmående kreativitet ökar istället för utmattningssyndrom.

Jag har sedan början av 90 talet föreläst om stress och personlig utveckling på företag och hjälpt hundratals personer återhämta sig efter utmattningssyndrom.

Med min unika kompetens av både västerländsk och kinesisk medicin toppad med en utbildning i psykologi och klinisk hypnos samt mångårig erfarenhet av terapeutiska processer och över 30 års erfarenhet av olika meditationsformer, har jag både ett brett och djupt perspektiv. Detta i kombination med min önskan att finna sätt att förhindra att fler och fler springer in i utmattning har lett till att jag skapat en kurs för ledare och medarbetare som ger stresskompetens.