Kurser

Inre utveckling

Den populära kursen inre utveckling passar dig som gillar personligt utveckling, medveten närvaro, meditation och andningsövningar.

Qi Gong kursen är uppbyggd av övningar sin stödjer personlig utveckling. Övningarna kombinerar medveten andning, mjuka enkla rörelser och visualisering.

Kursen är på 3 timmar och kurskompendium ingår.

Energiladdaren

På denna kurs får du lära dig övningar som ger både avslappning och ökad energi.

Det går att beskriva övningarna som medveten närvaro i kombination med mentalträning. De mjuka flödande rörelserna i kombination med medveten andnig och fokus löser upp stress och skapar inre lugn och medveten närvaro i nuet.

Dessa Qi Gong övningar har hjälp många återfå sin kraft efter en utmattningsperiod genom att stärka de självläkande krafterna. Övningarna ger både psykisk och fysisk kraft.

Många väljer att gå denna kurs om och om igen för att under några timmar få ladda batterierna och lösa upp stress som samlats i musklerna.

Kursen är på tre timmar och kurskompendium ingår

The Art of Conscious Breathing

Med mig som guide kommer du i tre timmar få resa igenom dig själv med hjälp av flera olika traditioners andningsövningar, yogaandning, psykoterapeutisk andningsteknik, mindfulnessandning och Qi Gong andningsövningar.

Du kommer få superventilera ditt inre och följa luftströmmens virvlar i kroppen. Njuta av att sinnet får vara förankrad i djupet, när andningsvågen sköljer genom dig så boka en plats till denna resa nu.

The Power of Breath, en upptäcktsresa i ditt inre

Med mig som guide kommer du i tre timmar få frigöra stress och spänning som fastnat i kroppen. Med andningsövningar från yoga, mindfulness, qi gong kommer du öppna dörren till ditt hjärta.

Kursen är på tre timmar


Grundkurs i 18 Lohan hands

Youtube Lohan Qi Gong

Lohan är en vacker och dynamisk rörelse meditationsstil som liknar både Yoga och Tai Chi

De specifika rörelsena öppnar flödet av livsenergi och ger smidighet styrka och avslappning. Rörelserna glider mjukt in i varandra och i kombination med både andning och fokus bildar de en tydlig ram för mindfullnes träning.

Da Mo Buddhidharma, känd som grundaren av Zenbuddismen skapade detta djupt hälsostärkande meditation system, 18 Lohan Hands"


Grundkurs i Ba gua Tai Chi Qi Gong svärds form

Youtube Ba gua Tai Chi Qi Gong svärds form

After work i Botaniska trädgården

Ba Gua Tai Chi svärd är en rörelsemeditation med mjuka flödande rörelser.

Med svärdet i hand blir det lättare att få ett tydligt fokus och stilla sinnet. Det syns att dessa rörelsers ursprung kommer från Tai Chi.

Du lär dig formen i Botaniska trädgården som en skön after work

Svärds Qi Gong ger resultat snabbt. Rörelserna är eleganta och kraftfullt stärkande.