Personlig utveckling och Qi Gong

Kom med på ett utvecklande retreat i vackra Delsjön

Känner du att du vill stärka din självkänsla? Vill du öka din självkännedom så att du inte enbart vet att du reagerar som du reagerar utan även varför så att du kan bemöta dina reaktioner och arbeta med ursprunget till dem snarare än att fokusera på symtomen? Vill du lära dig att bättre hantera stress? Vill du lära dig meditationer som både ökar din energinivå samtidigt som de ökar ditt inre lugn?

Då ska du komma med på denna retreat som bjuder på allt detta. Vi kommer att uppnå den inre utvecklingen genom föreläsningar, samtal, reflektion samt hypnosövningar och Qi Gong.

Funderar du nu på om det vore en god ide att även ta med dig din partner för att ni tillsammans skall kunna få en ännu mer kärleksfull relation så är svaret ja, självklart är detta en god ide! Kurskostnad är 1500 kr. Boka din plats nu eftersom platsantalet är begränsat.

Lilli Sjölund

Jag arbetar med samtalsterapi och har som specialitet klinisk hypnos. När jag ser tillbaka till år 1990 kan jag se hur mitt intresse för kropp och själ har givit mig en törst efter kunskap som gjort att jag läst utbildning efter utbildning.

För att få förståelse om kroppen läste jag 80 poäng medicin via Karolinska sjukhuset, en treårig akupunkturutbildning och en ettårig utbildning i olika kroppsterapier. Dessutom har jag gått en treårig utbildning för att bli instruktör i medicinsk Qi Gong, denna startade med en månads intensivträning i Kina.

För att få kunskap om psyket läste jag en steg 1 utbildning i psykoterapi samt en utbildning i klinisk hypnos.

Min kombination av utbildningar är unik och ger mig både ett brett och djupt perspektiv på den terapeutiska processen och många redskap att guida till personlig utveckling. Jag har en lång erfarenhet av att leda mångåriga terapeutiska processer under och genom olika utvecklings faser.

Jag hoppas jag får glädjen att möta dig och guida dig att nå dina personliga mål.